Är det arton? det är arton!!!

shit alltså kan ni förstå, idag är första dagen på mitt artonåriga liv!! AAAAH :D
igår började lite trögt men kvällen rockade som galnast!!
Den här låten kommer jag föralltid att förknippa med min första lagliga Arken kväll! TACK REBECCA för god mat och förfest och TACK METTE för sången OCH TACK ALLA NI som gjorde mina första artonåriga timmar till E J V S Å M wiiiie JAG ÄR PÅ SÅ BRA HUMÖR JUST NUUU, LIVET LEKER!!

byt ut Tina till Mette och ni har Arken igår :D blir glad i själen när jag tänker på det! PUSSSSS
IKVÄLL KÖR VI IGEN! BOTTEN UPP


Första dagen

Första skoldagen för året idag, är det okej om jag redan är skoltrött? inte bra inte bra
och träningen idag dåå, jaa mina benhinnor är åt pipsvängen och min tå är blå så det var ingen höjdare, plus att stämningen inte var helt hundra överhuvudtaget idag, en deppig fottisdag, men på lördag måste vi vinna!

Just nu lyssnar jag på den bästa låten just nu enligt mig, och den här versionen rockar ganska jävla hårt:


Söt pojke det där och texten rockar hårdast!
nåväl, snart ska jag dricka te, halsen känns typ lite woopwopwop den med
Kan beskriva den här dagen som ganska lame, liiite kul med skola, tråkigt att inte kunna springa ordentligt, fint att träffa fint folk in school, humöret lite siiisådär MEN imorgon är det FREEEDAG och jag hoppas jag vaknar upp på rätt sida :)

puss o hej leverpastej!

Sista dagen!

jag är slutjobbad!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
WIJUUUUUUUUUUUUUUH
lagfest ikväll AAAA
HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
lycklig själ=Elins själ

Trött_tjej_91

bevis på att Elin är trött: hon fäller en tår till en film innan filmen ens börjat, ni vet, när dom räknar upp skådisarna...inte bra, okej om jag är en filmgråtare, MEN this was just too much, så jag bytte till Allsång på skansen och Anders Lundin istället :)
så hörni grabbar o brudar, tror bestämt att det här är dagen då jag slutade vara människa, jag är så sliten och trött så det finns inga ord, nu skulle ett litet flyg kunna ta mig till Malaysia och låta mig få va där och vila upp mig i nån vecka sådär, fy fasiken

är ensam hemma just nu också, mamma och lina är i Köpenhamn och pappa är på jobb såklart, och jag vet inte vad det är, men jag känner mig som den ensammaste människan på jorden när dom är borta nu helt plötsligt, har ju varit ensam hemma förut och då har det varit högsta volym på stereon och en sjungande Elin i huset, nu är det bara tangentbordsljud som hörs och en Elin som varken vill sova eller vara vaken, för sover jag så blir det morgondag jättesnabbt, är jag vaken-ja då blir jag bara tröttare och humöret kommer fara i botten
jag borde sova, kändes som att det var ett smartare alternativ när jag läste igenom mina smarta ord här ovanför
men tänk om jag vaknar imorgon, är skittrött ändå och på dåligt humör?! det orkar jag inte med sinni nej

uschusch
jag har haft en jättejättetrevlig helg iallafall! Ingmars 40år kalas rockade ju värre än värst, det spelades dansband och Elvis, och jag dansade 2-steg med min mormor, hon är skön hon! och dansa kan hon :) sen in till stan, där va det hålligång! Fredagen var också den fin, kom hem vid 3- åt kräftstjärtar mmmmmmm det kallar jag lyx! Lördagens komma-hem-på-natten-mat blev lördagskorv...mindre lyxigt men nog var det gott alltid!

Duffy-Oh Boy ejvsåm sång, Duffy är ejvsåm :)

har ringt och babblat av mig till några av mina vänner nu, fasiken, nu kändes allt lättare helt plötsligt, sköntskönt
fina vänner har man, det är bra

Nu ska jag bannemej sova, tänker sno mammas säng när hon är borta, muhaha, det är en skön säng!
GODNATT :)



RSS 2.0